Burgers' Zoo reviews

8,6
helemaal tevredenScore uit 9 reviews
  • Algemeen

    9,3

  • Aanbod van dieren

    9,1

  • Leren over dieren en natuur

    8,4

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    8,2

  • Eten en drinken

    8,0

9 reviews over Burgers' Zoo

8
nooit meer andersGeplaatst door sebastiaan op 07-09-2018
  • Algemeen

    10,0

  • Leren over dieren en natuur

    8,0

  • Eten en drinken

    8,0

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    8,0

  • Aanbod van dieren

    8,0

mooi park,mooie omgeving,mooie natuur,mooie diverse dieren.ruim en overzichtelijke park.fantastische restaurants met mooie produkten en mooie prijzen.ik wil niet meer anders.

Plus- en minpunten
  • diverse dieren
  • diversiteit
  • geen
  • geen
8
Prachtig en heel natuurlijkGeplaatst door Josephina op 24-07-2018
  • Algemeen

    9,0

  • Leren over dieren en natuur

    8,0

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    8,0

  • Aanbod van dieren

    8,0

  • Eten en drinken

    6,0

Je kijkt je ogen uit en dieren zijn in hun natuurlijke omgeving. Niks meer in hokken.

Pluspunten
  • Diversiteit
  • De entourage
8
Geweldige dierentuinGeplaatst door Kim op 26-05-2018
  • Algemeen

    8,0

  • Leren over dieren en natuur

    8,0

  • Eten en drinken

    8,0

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    8,0

  • Aanbod van dieren

    8,0

Een dierentuin dat meer is dan alleen maar naar dieren kijken! Erg mooi hoe ze het park in hebben gedeeld in thema’s waardoor je de dieren kan zien in hun natuurlijke omgeving. De kinderen hebben ook erg genoten van de grote speeltuin. Het was dus voor ons allemaal een top dag!

Pluspunten
  • Vriendelijk personeel
  • Alles duidelijk aangegeven op het park
  • Sfeer
8
Aanrader!! Geplaatst door Vincenzo op 21-08-2018
  • Aanbod van dieren

    10,0

  • Algemeen

    9,0

  • Leren over dieren en natuur

    8,0

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    8,0

  • Eten en drinken

    6,0

Erg veel afwisseling en met kleine kinderen op zondagochtend in alle rust alle plekken ontdekken en speeltuinen af.

9
Prachtige afwisselingGeplaatst door Royan op 07-08-2018
  • Algemeen

    10,0

  • Aanbod van dieren

    10,0

  • Leren over dieren en natuur

    8,0

  • Eten en drinken

    8,0

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    8,0

Dankzij de overdekte delen en het buitengedeelte is Burgers' een prima bestemming voor het hele jaar. Savane, bush, ocean en mangrove: allemaal prachtig aangelegd. Je bent een dag in een andere wereld.

Plus- en minpunten
  • Binnen en buiten
  • Afwisseling
  • Voor rolstoel wat lastiger door de heuveltjes
8
Leuk uitje!Geplaatst door Patrick op 25-05-2018
  • Algemeen

    10,0

  • Leren over dieren en natuur

    8,0

  • Eten en drinken

    8,0

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    8,0

  • Aanbod van dieren

    8,0

Dagje naar dierentuin of gewoon 'even naar de visjes'? Dat kan allemaal hier. Leuk voor kinderen maar ook voor volwassenen!

Pluspunten
  • Leuke wandelroute
  • Veel variatie
  • Vermakelijk
10
Prachtige dierentuinGeplaatst door Vincent op 09-07-2018
  • Algemeen

    10,0

  • Leren over dieren en natuur

    10,0

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    10,0

  • Aanbod van dieren

    10,0

  • Eten en drinken

    8,0

Voor ons, een gezin met 2 kinderen, is dit de leukste dierentuine van Nederland. Prachtig opgezet, een mooie variatie aan dieren en leuke toestellen voor de kids! We gaan er meerdere keren per jaar heen en met de hoge kortingen blijft dat leeuk.

Plus- en minpunten
  • Mooi aangelegd
  • Variatie van dieren
  • Kan af en toe druk zijn
8
Erg drukGeplaatst door Peter op 01-01-2018
  • Eten en drinken

    10,0

  • Aanbod van dieren

    10,0

  • Leren over dieren en natuur

    8,0

  • Algemeen

    8,0

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    6,0

Je moet wel geduld hebben. Erg vervelend als je niet lekker kan doorlopen. 2 keer geweest en beide keren erg druk. Veder wel een mooi park.

Plus- en minpunten
  • Mooi park.
  • Erg druk.
10
Super veel te zienGeplaatst door Marielle op 01-01-2018
  • Algemeen

    10,0

  • Aanbod van dieren

    10,0

  • Leren over dieren en natuur

    10,0

  • Eten en drinken

    10,0

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    10,0

Gezellig met mijn man en de kids op stap geweest naar Burgers Zoo. Was erg lastig om de kinderen weer mee naar huis te nemen. Ze hadden het liefst nog een dagje willen blijven. Veel te doen en te zien dus!

Plus- en minpunten
  • Veel verschillende dieren
  • Wat prijzige entree
  • Kom dit dier tegen met onze Burgers' Zoo korting
  • Echoe69 heeft gebruik gemaakt van Burgers' Zoo korting
  • Burgers' Zoo heeft prachtige beesten! Geniet goedkoop met onze Burgers' Zoo korting
Bekijk alle foto's
Bezig met zoeken

Ik zoek nu naar de beste deals voor je

Annemieke

Expert Dagje uit

Annemieke, expert Dagje uit op shopadies.nl
Speciaal voor jouKoop vandaag nog je kaartje met korting
totkorting
of... nog steeds aan het zoeken?
Je hebt van de aanbieders bekeken

Nooit meer iets missen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte.