Thermen Bussloo reviews

8,6
helemaal tevredenScore uit 15 reviews
  • Mogelijkheid om te ontspannen

    9,3

  • Personeel

    8,9

  • Faciliteiten

    8,9

  • Algemeen

    8,3

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    8,1

  • Eten en drinken

    8,0

15 reviews over Thermen Bussloo

8
dagje wellness BusslooGeplaatst door Henny op 22-12-2019
  • Algemeen

    8,0

  • Mogelijkheid om te ontspannen

    8,0

  • Eten en drinken

    8,0

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    8,0

  • Personeel

    8,0

  • Faciliteiten

    8,0

Na een prettig verblijf dagje in de Wellness Bussloo. zijn er een paar punten die ik graag onder uw aandacht breng. De kleedruimte is klein(kastjes veel te klein voor 2 pers) en te direct aan de toegang van het wellness gebeuren. Bij het omkleden zijn er gasten die met hun mobiel bezig zijn terwijl andere gasten naakt in beeld lopen. Wat meer toezicht zou hier zinvol zijn. Verder zijn de sauna en baden heerlijk en netjes. De bubbelbaden hadden een veel te lange pauze wat storend werkte en gasten ongeduldig werden. vooral nu inde koude periode is het water wat dan aangevoerd wordt teveel afgekoeld en dat is jammer. met vr. gr. Henny

9
Fantastisch cadeau. Geplaatst door Lies Huibers op 27-05-2019
  • Mogelijkheid om te ontspannen

    10,0

  • Eten en drinken

    10,0

  • Faciliteiten

    10,0

  • Algemeen

    9,0

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    8,0

  • Personeel

    8,0

Een dagje welness gewonnen bij Primera. (Soest zuid) Wat een luxe wat een geweldige ervaring. Heb samen met mijn lief een overweldigende dag in de vele sauna's gehad en ook een zalige lunch. Op en top verwennerij. Nu zijn we helemaal uitgerust en schoon gescrubt en kunnen verder met vakantie vieren. Als we morgen weer zouden kunnen gaan zou dat geen straf zijn. Lies Huibers.

Pluspunten
  • Alles
10
Wat een fijne ervaring!Geplaatst door Tinka op 04-09-2018
  • Mogelijkheid om te ontspannen

    10,0

  • Eten en drinken

    10,0

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    10,0

  • Personeel

    10,0

  • Faciliteiten

    10,0

  • Algemeen

    9,0

Ik ging een dagje naar Thermen Bussloo met mijn moeder, als moeder-dochter dagje. Ik was er nog nooit geweest en oh wat hebben we genoten! Een overvloed aan sauna's, baden en relaxplekken. Het eten was verrukkelijk en ik vond vooral de klankschalensessie heel fijn. Als je je ogen dicht deed waande je je in Tibet. De hele tuin is trouwens erg bijzonder.

Plus- en minpunten
  • Lekker eten
  • Prachtige tuin
  • Genoeg relaxplekken
  • Fijne opgietingen ed
  • Veel saunas
  • Ik kan me zo niets bedenken
9
BehandelingenGeplaatst door Michelle op 14-08-2018
  • Personeel

    10,0

  • Faciliteiten

    10,0

  • Algemeen

    8,0

  • Mogelijkheid om te ontspannen

    8,0

  • Eten en drinken

    8,0

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    8,0

Ik ben erg blij met de behandelingen die ze hier aanbieden. Meestal ga ik voor een gezichtsbehandeling. Ik heb echt het gevoel dat het werkt, zeker als ik dit regelmatig laat doen. Verder ook hele goede sauna's en baden.

8
Snel nog een keerGeplaatst door Britt op 18-07-2018
  • Algemeen

    9,0

  • Mogelijkheid om te ontspannen

    8,0

  • Eten en drinken

    8,0

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    8,0

  • Personeel

    8,0

  • Faciliteiten

    8,0

Ik ben erg blij met dit resort. Lekker in de buurt. De sauna vind ik echt een aanrader voor iedereen. Je komt zo erg tot je rust. Kan niet wachten om weer te gaan!

9
FantastischGeplaatst door Jill op 02-08-2018
  • Mogelijkheid om te ontspannen

    10,0

  • Personeel

    10,0

  • Algemeen

    9,0

  • Faciliteiten

    8,0

  • Eten en drinken

    8,0

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    8,0

Ik vind het hier echt fantastisch. Het personeel is zo vriendelijk. Het is ook erg schoon en dat vind ik echt heel belangrijk. Hierdoor kan ik erg goed ontspannen. Het liefst kom ik elke dag een bezoekje brengen.

9
OpgietsaunaGeplaatst door Cheyenne op 24-08-2018
  • Mogelijkheid om te ontspannen

    10,0

  • Personeel

    10,0

  • Faciliteiten

    10,0

  • Eten en drinken

    8,0

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    8,0

  • Algemeen

    8,0

Heerlijk die opgietsauna in het weekend. Super personeel! Daarnaast zijn de baden ook heerlijk. Nog lang niet alles gehad, maar wil zeker nog heel veel gaan proberen. Zo fijn!

9
Yoga is fijnGeplaatst door Wilma op 10-07-2018
  • Mogelijkheid om te ontspannen

    10,0

  • Faciliteiten

    10,0

  • Eten en drinken

    8,0

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    8,0

  • Personeel

    8,0

  • Algemeen

    8,0

Ik kom hier al een tijdje voor de sauna. Heb laatst ook de yoga uitgevonden. Dit had ik veel eerder moeten doen. Het zijn echt heerlijke lessen. Ik ga dit zeker blijven doen!

9
Massages !Geplaatst door Kim op 18-06-2018
  • Personeel

    10,0

  • Mogelijkheid om te ontspannen

    10,0

  • Eten en drinken

    8,0

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    8,0

  • Faciliteiten

    8,0

  • Algemeen

    8,0

Vroeger had ik er een hekel aan als iemand 'aan me zat', tot ik de massages hier ontdekte. Dit geeft zo'n rust en ontspanning. Ik ben echt onder de indruk. Voel me altijd zo goed hierna. Top personeel!

Pluspunten
  • Personeel
  • Massages
8
Goede ervaringGeplaatst door Diana op 10-06-2018
  • Personeel

    10,0

  • Faciliteiten

    8,0

  • Mogelijkheid om te ontspannen

    8,0

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    8,0

  • Algemeen

    7,0

  • Eten en drinken

    6,0

Laatst voor het eerst naar Thermen Bussloo geweest samen met een vriendin. Goede ervaring en vriendelijk personeel. Kom zeker terug.

Pluspunten
  • Personeel
  • Prachtige foto geschoten door Spa online
  • Pak tot 80% Thermen Bussloo korting en geniet van een heerlijke dag in deze sauna
  • Thermen Bussloo korting oplopend tot maar liefst 80% pak je hier
Bekijk alle foto's
Bezig met zoeken

Ik zoek nu naar de beste deals voor je

Annemieke

Expert Dagje uit

Annemieke, expert Dagje uit op shopadies.nl
Speciaal voor jouKoop vandaag nog je kaartje met korting
totkorting
of... nog steeds aan het zoeken?
Je hebt van de aanbieders bekeken

Nooit meer iets missen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte.