Thermen Soesterberg reviews

8,3
helemaal tevredenScore uit 11 reviews
  • Mogelijkheid om te ontspannen

    8,9

  • Personeel

    8,7

  • Faciliteiten

    8,7

  • Algemeen

    8,3

  • Eten en drinken

    7,6

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    7,6

11 reviews over Thermen Soesterberg

9
Nooit meer wat andersGeplaatst door Robin op 01-07-2018
  • Algemeen

    10,0

  • Mogelijkheid om te ontspannen

    10,0

  • Personeel

    10,0

  • Faciliteiten

    10,0

  • Eten en drinken

    8,0

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    8,0

Wat fijn dat ik de Thermen Soesterberg heb uitgevonden. Zoveel beter dan de vorige waar ik heen ging. Ik ben echt onder de indruk. Mijn ervaring is echt super!

9
Met m'n moederGeplaatst door Marissa op 28-08-2018
  • Faciliteiten

    10,0

  • Algemeen

    9,0

  • Mogelijkheid om te ontspannen

    8,0

  • Eten en drinken

    8,0

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    8,0

  • Personeel

    8,0

Gezellig met m'n moeder naar de sauna geweest. Een aantal verschillende dingen ervaren. Kom zeker terug om nog meer nieuwe uit te proberen. Locatie is ook heel mooi en het is lekker schoon!

9
Hamam behandelingGeplaatst door Lorena op 30-06-2018
  • Mogelijkheid om te ontspannen

    10,0

  • Algemeen

    9,0

  • Eten en drinken

    8,0

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    8,0

  • Personeel

    8,0

  • Faciliteiten

    8,0

Sinds kort is er de hamam behandeling. Was erg benieuwd, want had er nog nooit van gehoord. Ben echt heel erg tevreden, het personeel doet goed hun werk. Echt heerlijk kunnen relaxen.

9
Leuke middagGeplaatst door Debbie op 25-08-2018
  • Algemeen

    10,0

  • Personeel

    10,0

  • Faciliteiten

    10,0

  • Mogelijkheid om te ontspannen

    8,0

  • Eten en drinken

    8,0

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    8,0

Gister met mijn vriendin naar de sauna geweest. Personeel is erg vriendelijk. Lekkere behandeling (ontspanningsmassage) gehad en genoten van de infraroodsauna. Ook de whirlpool was heel fijn. Daarna nog een hapje gegeten, niks op aan te merken!

8
Goed tot rust komenGeplaatst door Linda op 05-07-2018
  • Mogelijkheid om te ontspannen

    10,0

  • Eten en drinken

    8,0

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    8,0

  • Personeel

    8,0

  • Faciliteiten

    8,0

  • Algemeen

    8,0

Ik vind het altijd erg belangrijk om momenten voor jezelf te hebben. Hier kan je zo goed tot rust komen, zowel in de sauna's als de baden. Ook de tuin en rustruimtes zijn ideaal. Erg blij mee!

9
Heel mooi Geplaatst door Irene op 08-06-2018
  • Mogelijkheid om te ontspannen

    10,0

  • Eten en drinken

    10,0

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    8,0

  • Personeel

    8,0

  • Faciliteiten

    8,0

  • Algemeen

    8,0

Hele mooie sauna. Het eten daar is ook erg goed. Zeer tevreden. Kom graag weer terug.

Pluspunten
  • Restaurant
  • Sauna
8
Geweldig! Geplaatst door Lotte op 11-06-2018
  • Personeel

    10,0

  • Faciliteiten

    10,0

  • Mogelijkheid om te ontspannen

    8,0

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    8,0

  • Algemeen

    7,0

  • Eten en drinken

    6,0

Overgestapt op de Thermen Soesterberg en erg onder de indruk. Zoveel verschillende dingen te doen. Elke keer kom ik weer lekker tot rust. Wissel mijn bezoekjes af met mijn vriendin en met mijn partner. Beide ook zeer tevreden.

Pluspunten
  • Veel te doen
  • Personeel
8
Heerlijke plekGeplaatst door Royan op 25-05-2018
  • Personeel

    10,0

  • Faciliteiten

    8,0

  • Algemeen

    8,0

  • Mogelijkheid om te ontspannen

    8,0

  • Eten en drinken

    8,0

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    8,0

Groot, groots, veel afwisseling. Maar de theatersauna waar meer dan 100 mensen in kunnen steelt de show. De opgietingen met beeld en geluid zijn echt fenomenaal.

Plus- en minpunten
  • Opgietingen
  • Variatie
  • Kan soms erg druk zijn
8
Wat een fijne dagGeplaatst door Koen op 25-05-2018
  • Algemeen

    8,0

  • Mogelijkheid om te ontspannen

    8,0

  • Eten en drinken

    8,0

  • Personeel

    8,0

  • Faciliteiten

    8,0

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    6,0

Laat je onderdompelen in de weelde van Thermen Soesterberg. Met name de opgietingen waren een feestje, er werd een complete show gemaakt met beeld en geluid.

Plus- en minpunten
  • Eten
  • Opgietingen
  • Prijs
8
PrachtigGeplaatst door Paula op 11-02-2018
  • Mogelijkheid om te ontspannen

    10,0

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    8,0

  • Algemeen

    8,0

  • Faciliteiten

    8,0

  • Personeel

    8,0

  • Eten en drinken

    6,0

Prachtige sauna. Lekker schoon en mooi. Veel faciliteiten.

Pluspunten
  • Schoon
  • Faciliteiten
  • Goedkoop met Thermen Soesterberg korting genieten van een dagje wellness
  • Foto van Spa online van Thermen Soesterberg
  • Een dagje naar Thermen Soesterberg? Gebruik onze Thermen Soesterberg korting oplopend tot 80%
Bekijk alle foto's
Bezig met zoeken

Ik zoek nu naar de beste deals voor je

Annemieke

Expert Dagje uit

Annemieke, expert Dagje uit op shopadies.nl
of... nog steeds aan het zoeken?
Je hebt van de aanbieders bekeken

Nooit meer iets missen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte.