Veluwse Bron reviews

8,5
helemaal tevredenScore uit 18 reviews
  • Mogelijkheid om te ontspannen

    9,1

  • Personeel

    8,9

  • Faciliteiten

    8,9

  • Algemeen

    8,6

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    7,9

  • Eten en drinken

    7,8

18 reviews over Veluwse Bron

10
Prima deal veluwse bron via veilingGeplaatst door Barbara S op 23-10-2018
  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    10,0

  • Personeel

    10,0

  • Faciliteiten

    10,0

  • Mogelijkheid om te ontspannen

    10,0

  • Algemeen

    9,0

  • Eten en drinken

    8,0

Voor het eerst naar de sauna geweest. Aangezien we niet wisten of het ons zou bevallen waren we specifiek opzoek naar een zo goedkoop mogelijk sauna kaartje. We hebben volgens mij echt geluk gehad met de korting die we op de Veluwse Bron via jullie website hebben weten te bemachtien bij vakantieveilingen. De dag bij de sauna is ons zeer goed bevallen. Het was rustig, het personeel was vriendelijk maar bovenal: de sauna's waren helemaal top. Vervolgens lekker helemaal tot rust komen in één van de baden is zo lekker. Het eten was prima maar wel redelijk stevig qua prijs. De kwaliteit was wel weer super dus dan is de prijs maar relatief. Al met al een top dag waar we zeker nog meer van gaan beleven.

Plus- en minpunten
  • De heerlijke saunas
  • De rust
  • Het personeel
  • Lunch is stevig qua prijs maar wel erg lekker
6
regelmatige saunabezoekerGeplaatst door T. Nomden op 23-10-2018
  • Faciliteiten

    8,0

  • Algemeen

    7,0

  • Mogelijkheid om te ontspannen

    6,0

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    6,0

  • Personeel

    6,0

  • Eten en drinken

    4,0

De Veluwse Bron, mooie locatie, fijne saunas netjes maar twee heel tegenstrijdige ervaringen. De eerste keer top maar de tweede keer waardeloos. Er worden gewoonweg teveel mensen toegelaten op badkledingdag en de horeca is net als bij andere sauna (Zwaluwhoeve) matig. Extreem duur (ver boven normale horecaprijzen) en heel kleine porties. Voor mensen die eeuwig aan de lijn doen prima. Verder was er bij ons eerste bezoek wel controle op naleving vd regels maar bij tweede bezoek helaas niet meer. Waardoor je at eind vd dag toeterende oren had vanwege t vele gepraat en geschreeuw van jongelui. Die helaas opgevoed lijken te zijn met de gedachte geen rekening met elkaar te hoeven houden. Het leek bij bezoek 2 eerder op een druk pretpark dan op een relaxoord. Ben er drie dagen erg moe van geweest. Dus voor mij voorlopig niet weer,

Plus- en minpunten
  • de netheid vd sauna s en de variatie
  • optreden bij mensen die regels niet naleven
  • prijzen horeca te hoog tov gemiddelde horeca
  • kaart te beperkt, graag goedkopere gerechten
9
Baden baden badenGeplaatst door Janine op 07-08-2018
  • Mogelijkheid om te ontspannen

    10,0

  • Faciliteiten

    10,0

  • Algemeen

    9,0

  • Eten en drinken

    8,0

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    8,0

  • Personeel

    8,0

Ik ga eigenlijk alleen voor de baden, want de sauna's vind ik niks. De baden vind ik wel echt top. Ik kan hier echt uren in doorbrengen. Super relaxed. Verder is de locatie erg mooi.

9
Erg genotenGeplaatst door Jolien op 05-09-2018
  • Mogelijkheid om te ontspannen

    10,0

  • Personeel

    10,0

  • Faciliteiten

    10,0

  • Algemeen

    9,0

  • Eten en drinken

    8,0

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    8,0

Mijn bezoekje aan de Veluwse Bron is erg goed verlopen. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. De locatie is super mooi en er zijn veel dingen te doen. Ik kom zeker nog een keer terug. Ik geef een 9!

9
Lekker relaxenGeplaatst door Marielle op 04-08-2018
  • Mogelijkheid om te ontspannen

    10,0

  • Personeel

    10,0

  • Faciliteiten

    10,0

  • Eten en drinken

    8,0

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    8,0

  • Algemeen

    8,0

Altijd heerlijk relaxen hier. Ik maak vooral gebruik van de whirlpool. Deze zijn buiten te vinden in de tuin. Erg mooie locatie. Altijd weer gezellig!

8
Keurige saunaGeplaatst door Gerda op 04-09-2018
  • Algemeen

    9,0

  • Mogelijkheid om te ontspannen

    8,0

  • Eten en drinken

    8,0

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    8,0

  • Personeel

    8,0

  • Faciliteiten

    8,0

Keurige sauna. Eigenlijk niks op aan te merken. Leuk personeel en veel keus om te doen. De behandelingen zijn een echte aanrader. Voel me altijd heerlijk uitgerust na een bezoekje.

9
LuisterboeksaunaGeplaatst door Sabrina op 30-08-2018
  • Mogelijkheid om te ontspannen

    10,0

  • Faciliteiten

    10,0

  • Algemeen

    9,0

  • Eten en drinken

    8,0

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    8,0

  • Personeel

    8,0

Ik kom hier nu al een tijdje en was erg benieuwd naar de luisterboeksauna. Ik had er nog nooit eerder van gehoord. Mijn ervaring is erg positief. Heerlijk kunnen ontspannen. Ook echt een prachtige locatie

8
Erg mooi! Geplaatst door Bert op 29-06-2018
  • Mogelijkheid om te ontspannen

    10,0

  • Eten en drinken

    8,0

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    8,0

  • Personeel

    8,0

  • Faciliteiten

    8,0

  • Algemeen

    8,0

Erg mooi! Mijn vrouw wilde graag dat ik een keer mee ging. Tot mijn verbazing was ik erg onder de indruk. Zei altijd dat het een 'vrouwen ding' was maar dat is zeker niet het geval. Heerlijk tot rust gekomen in de sauna en een lekker hapje gegeten in het restaurant. Ik ga zeker nog een keer mee.

9
Super fijnGeplaatst door Jolanda op 19-06-2018
  • Mogelijkheid om te ontspannen

    10,0

  • Faciliteiten

    10,0

  • Eten en drinken

    8,0

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    8,0

  • Personeel

    8,0

  • Algemeen

    8,0

Vind het een hele fijne sauna. Kom hier graag met mijn moeder om lekker te ontspannen. Alles hier is goed geregeld. Van de sauna's tot de baden en het restaurant tot de behandelingen.

Pluspunten
  • Behandelingen
  • Faciliteiten
8
Heerlijk!!Geplaatst door Rosanne op 16-06-2018
  • Faciliteiten

    10,0

  • Personeel

    8,0

  • Algemeen

    8,0

  • Mogelijkheid om te ontspannen

    8,0

  • Eten en drinken

    8,0

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    6,0

Een heerlijke dag beleefd. Het high-tea arrangement is echt een aanrader. Daarnaast zijn de sauna's en baden ook super. Ik kom zeker nog een keer terug.

Pluspunten
  • Faciliteiten
  • High tea
  • Pak nu 80% Veluwse Bron korting!
Bekijk alle foto's
Bezig met zoeken

Ik zoek nu naar de beste deals voor je

Annemieke

Expert Dagje uit

Annemieke, expert Dagje uit op shopadies.nl
Speciaal voor jouKoop vandaag nog je kaartje met korting
totkorting
of... nog steeds aan het zoeken?
Je hebt van de aanbieders bekeken

Nooit meer iets missen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte.