Wellnessboot Mill reviews

8,3
helemaal tevredenScore uit 14 reviews
  • Faciliteiten

    8,4

  • Mogelijkheid om te ontspannen

    8,4

  • Personeel

    8,3

  • Algemeen

    8,2

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    8,1

  • Eten en drinken

    8,0

14 reviews over Wellnessboot Mill

8
WelnisbootGeplaatst door Ad de Vries op 12-04-2019
  • Algemeen

    8,0

  • Mogelijkheid om te ontspannen

    8,0

  • Eten en drinken

    8,0

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    8,0

  • Personeel

    8,0

  • Faciliteiten

    8,0

We zijn zeer tevreden! Tevreden over de welnisboot! Het personeel zijn we ook zeer over te spreken! Wat ons wel op valt door de jaren heen, dag de boot achter uit gaat! En dan bedoel de banken in het restaurant, Bij sommige banken zijn gewoon stuk, en er is steeds meer roest te zien. Dat vind ik wel jammer! Maar we blijven wel terug komen, en we blijven de welnisboot zekker bezoeken.

Plus- en minpunten
  • Het personeel
  • De welnis is prima
  • Onderhoud
  • De bankstellen in de horeca
8
Super wellness! Geplaatst door Elise op 01-08-2018
  • Algemeen

    9,0

  • Mogelijkheid om te ontspannen

    8,0

  • Eten en drinken

    8,0

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    8,0

  • Personeel

    8,0

  • Faciliteiten

    8,0

Erg blij met deze wellness. De baden zijn echt heerlijk. Daarnaast ben ik ook zeer tevreden over het restaurant. De locatie is ook prachtig. Niks op aan te merken!

8
BeautycentrumGeplaatst door Natasha op 27-06-2018
  • Personeel

    10,0

  • Faciliteiten

    8,0

  • Algemeen

    8,0

  • Mogelijkheid om te ontspannen

    8,0

  • Eten en drinken

    8,0

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    8,0

Ik kom eigenlijk alleen voor beauty behandelingen. Naast het feit dat het dichtbij huis is, zijn de behandelingen hier gewoon super goed. Mijn huid is niet de beste, maar ik merk wel dat het hierdoor steeds beter wordt. Erg goed personeel.

8
Lekker ontspannenGeplaatst door Dorien op 19-08-2018
  • Mogelijkheid om te ontspannen

    10,0

  • Eten en drinken

    8,0

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    8,0

  • Personeel

    8,0

  • Faciliteiten

    8,0

  • Algemeen

    8,0

Super blij met deze sauna. De enige plek om echt te kunnen ontspannen. Heerlijk na een chaotische werkdag. Ik raad dit echt iedereen aan. Je voelt je na een bezoekje echt zo veel beter.

9
Top behandelingenGeplaatst door Suzanne op 23-08-2018
  • Personeel

    10,0

  • Faciliteiten

    10,0

  • Algemeen

    8,0

  • Mogelijkheid om te ontspannen

    8,0

  • Eten en drinken

    8,0

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    8,0

Eerst kwam ik alleen voor de sauna's en baden. Nu heb ik laatst een behandeling gehad en ben erg tevreden. Het personeel is erg professioneel en vriendelijk. Voel me altijd erg goed na een bezoekje.

8
Super mooiGeplaatst door Sandra op 07-07-2018
  • Algemeen

    9,0

  • Mogelijkheid om te ontspannen

    8,0

  • Eten en drinken

    8,0

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    8,0

  • Personeel

    8,0

  • Faciliteiten

    8,0

Ben echt fan van de Wellnessboot. Zoveel te doen! Heerlijk om even te ontspannen. Blij dat deze wellness in de buurt zit. Echt een mooie locatie.

9
Veel te doenGeplaatst door Lisanne op 08-07-2018
  • Mogelijkheid om te ontspannen

    10,0

  • Faciliteiten

    10,0

  • Eten en drinken

    8,0

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    8,0

  • Personeel

    8,0

  • Algemeen

    8,0

Er zijn zoveel faciliteiten dat ik zeker nog een paar keer terug moet komen om te vertellen wat voor mij het fijnst is. Ik ben tot nu toe veel in de rozensauna, want ik hou van de geur. Maar er is nog zoveel meer wat ik nog wil gaan doen, dus ik zal er zeker blijven komen!

8
All inclusiveGeplaatst door Amber op 08-07-2018
  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    10,0

  • Personeel

    8,0

  • Faciliteiten

    8,0

  • Algemeen

    8,0

  • Mogelijkheid om te ontspannen

    8,0

  • Eten en drinken

    8,0

Gebruik gemaakt van het all inclusieve arrangement. De lunch en het diner waren prima. De sauna was erg mooi. Lekker kunnen ontspannen. Prijs-kwaliteitverhouding is echt goed!

8
Genoeg te doenGeplaatst door Madelief op 13-06-2018
  • Algemeen

    8,0

  • Mogelijkheid om te ontspannen

    8,0

  • Eten en drinken

    8,0

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    8,0

  • Personeel

    8,0

  • Faciliteiten

    8,0

Genoeg te doen op deze Wellnessboot. Alles is goed verzorgd. Personeel is erg vriendelijk. Zeker een aanrader. Ik kom graag terug!

Pluspunten
  • Faciliteiten
8
Origineel Geplaatst door Paula op 21-07-2018
  • Faciliteiten

    10,0

  • Algemeen

    8,0

  • Mogelijkheid om te ontspannen

    8,0

  • Eten en drinken

    8,0

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    8,0

  • Personeel

    6,0

De locatie is erg origineel. Nooit eerder gezien. Super ervaring gehad. Een echte aanrader!

Pluspunten
  • Facaliteiten
  • Locatie
  • Een prachtige foto van Spa online. Ontdek het ook met onze Wellnessboot Mill korting
  • Wellnessboot Mill behoort tot de mooiste sauna’s. Ga op pad met onze Wellnessboot Mill korting oplopend tot 80%
  • Foto van Spa online van Wellnessboot Mill
Bekijk alle foto's
Bezig met zoeken

Ik zoek nu naar de beste deals voor je

Annemieke

Expert Dagje uit

Annemieke, expert Dagje uit op shopadies.nl
Speciaal voor jouKoop vandaag nog je kaartje met korting
totkorting
of... nog steeds aan het zoeken?
Je hebt van de aanbieders bekeken

Nooit meer iets missen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte.