Wellnessresort Leiden reviews

8,1
helemaal tevredenScore uit 9 reviews
  • Faciliteiten

    8,7

  • Mogelijkheid om te ontspannen

    8,7

  • Personeel

    8,4

  • Algemeen

    7,9

  • Eten en drinken

    7,8

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    7,3

9 reviews over Wellnessresort Leiden

9
Na het werkGeplaatst door Rianne op 18-08-2018
  • Mogelijkheid om te ontspannen

    10,0

  • Algemeen

    9,0

  • Eten en drinken

    8,0

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    8,0

  • Personeel

    8,0

  • Faciliteiten

    8,0

Lekker om af en toe na het werk naar toe te gaan. Overal hier de mogelijkheid om te relaxen. Het kan soms 'druk' zijn maar dat is niet storend. Super vriendelijk personeel.

10
Perfect!!!Geplaatst door Jasmijn op 01-09-2018
  • Algemeen

    10,0

  • Mogelijkheid om te ontspannen

    10,0

  • Eten en drinken

    10,0

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    10,0

  • Personeel

    10,0

  • Faciliteiten

    10,0

Ik kan niks anders zeggen dan perfect! Dit is precies waar ik naar opzoek was. Een maandelijks bezoek zit er zeker wel in. Sauna's zijn echt super en mooi schoon. Echt een aanrader.

9
Hele mooie saunaGeplaatst door Marit op 12-07-2018
  • Mogelijkheid om te ontspannen

    10,0

  • Faciliteiten

    10,0

  • Eten en drinken

    8,0

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    8,0

  • Personeel

    8,0

  • Algemeen

    7,0

Ik vind het een hele mooie sauna. Ook goed onderhouden. Kom hier vaak om lekker te ontspannen. Erg veel faciliteiten. Restaurant is ook goed!

8
ZonnebankenGeplaatst door Anne op 23-07-2018
  • Personeel

    10,0

  • Algemeen

    9,0

  • Mogelijkheid om te ontspannen

    8,0

  • Eten en drinken

    8,0

  • Faciliteiten

    8,0

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    6,0

Ik kom hier altijd om te zonnebanken, omdat het lekker dicht bij huis is. Soms maak ik nog gebruik van een bad. Erg fijn resort en het personeel is erg vriendelijk.

8
Mooie locatieGeplaatst door Femke op 17-08-2018
  • Algemeen

    8,0

  • Mogelijkheid om te ontspannen

    8,0

  • Eten en drinken

    8,0

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    8,0

  • Personeel

    8,0

  • Faciliteiten

    8,0

Super veel keuze qua sauna's en baden. De locatie is echt prachtig. Vanuit het zwembad een overzicht op de stad, zo mooi! De rust ruimtes vind ik ook heel fijn.

8
De beste massagesGeplaatst door Paulien op 18-08-2018
  • Mogelijkheid om te ontspannen

    10,0

  • Eten en drinken

    8,0

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    8,0

  • Personeel

    8,0

  • Faciliteiten

    8,0

  • Algemeen

    8,0

Ik ben helemaal weg van de massages. Ze doen hun werk echt super hier! Verder zijn de sauna's en baden ook prima. Zeker leuk om te doen met je dochter/moeder/vriendin/partner.

Pluspunten
  • Massages
8
Prachtige locatieGeplaatst door Sandra op 20-08-2018
  • Faciliteiten

    10,0

  • Mogelijkheid om te ontspannen

    10,0

  • Eten en drinken

    8,0

  • Personeel

    8,0

  • Algemeen

    8,0

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    6,0

Prachtige locatie en ook lekker groot. Heerlijke sauna's en baden. De massages zijn ook top. Ik kom hier al een aantal maanden en heb niks te klagen!

Pluspunten
  • Groot
  • Faciliteiten
  • Locatie
7
Lekker bubbelbadGeplaatst door Yvonne op 11-02-2018
  • Faciliteiten

    8,0

  • Personeel

    8,0

  • Eten en drinken

    6,0

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    6,0

  • Mogelijkheid om te ontspannen

    6,0

  • Algemeen

    6,0

Zelf geen grote fan van de sauna, maar een middagje in een bubbelbad is prima vol te houden hier.

7
Mooi uitzichtGeplaatst door Jolanda op 11-02-2018
  • Faciliteiten

    8,0

  • Personeel

    8,0

  • Eten en drinken

    6,0

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

    6,0

  • Mogelijkheid om te ontspannen

    6,0

  • Algemeen

    6,0

Sauna is heerlijk en super mooi uitzicht

  • Een dagje Wellnessresort Leiden? Dat kan! Pak hier je Wellnessresort Leiden korting!
  • Pak nu 80% Wellnessresort Leiden korting!
  • Wellnessresort Leiden korting oplopend tot maar liefst 80% pak je hier
Bekijk alle foto's
Bezig met zoeken

Ik zoek nu naar de beste deals voor je

Annemieke

Expert Dagje uit

Annemieke, expert Dagje uit op shopadies.nl
of... nog steeds aan het zoeken?
Je hebt van de aanbieders bekeken

Nooit meer iets missen?

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte.